top of page
IMG_2064.jpg
DESPRE NOI

Noi, la SC BAKOS FERENCZ BIROU DE ARHITECTURA SI URBANISM SRL, ne dedicăm să oferim arhitectură de calitate, responsabilă și adaptată nevoilor clienților, clădirilor și mediului înconjurător.

 

Din Cluj-Napoca, România, oferim servicii variate, de la arhitectură și design interior, până la urbanism și management de proiect. Mândri de echipa noastră creativă și experimentată, lucrăm îndeaproape cu clienții pentru a dezvolta soluții practice și estetice, creând astfel spații minunate pentru toți.

SC BAKOS FERENCZ BIROU DE ARHITECTURA SI URBANISM SRL este o întreprindere finanțată din fonduri europene prin proiectul Arhitecții Inovării (ID 142130) în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 – 2020, apelul „Innotech Student”.

 

„Arhitecții Inovării” este un program de accelerare de afaceri adresat studenților, masteranzilor și doctoranzilor de la arhitectură și specialități conexe derulat de fonduri-structurale.ro, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și Asociația Nod Makerspace în perioada decembrie 2021-decembrie 2023.

 

În cadrul programului, SC BAKOS FERENCZ BIROU DE ARHITECTURA SI URBANISM SRL a primit în 2022 o finanțare nerambursabilă 100% în valoare de 60.000 euro

 

Obiectivul principal al afacerii este Arhitectură și urbanism

ECHIPA

IMG_2022_edited.jpg
BAKOS FERENCZ
Partener fondator

ferencz.bakos@gmail.com

Tel: 0752223320

camil vinasi.jpg
VINASI CAMIL-ANTONIO
Arhitect

maria scrob.jpg
SCROB MARIA
Arhitect stagiar

bottom of page